Kom ook naar de Medemblikker kermis aan de Vooroever.
Kom ook naar de Medemblikker kermis aan de Vooroever. (Foto: Fotografie-RG)

Naar de kermis in Medemblik, met uitzicht op het IJsselmeer

MEDEMBLIK - Voor velen een opluchting: de kermis in Medemblik gaat door op donderdag 29 juli. Iedereen is van harte welkom vanaf 13.00 uur op De Vooroever waar de kermis wordt gehouden. Zwieren en zwaaien, een gokje wagen of lekker snacken. Heeft u er ook zo'n zin in?

In de kermisstemming van 13.00 tot 23.00 uur

Bezoekers kunnen weer genieten van allerlei attracties vanaf donderdag tot en met maandag 2 augustus van 13.00 tot 23.00 uur. Ga onder meer in de Swing Bob, Fire Ball, Breake Dance, Booster, Bungy jumpen, Kamelenrace, de kinderbuggy's, kindermolen, lijntrekken, bussen omgooien, eendjes vangen, Pusher, Cranes, schiettent, skeeball en botsauto's. Of verwen jezelf of kids een heerlijke suikerspin, Churros, oliebollen of snoep.

Houd elkaar gezond, houd afstand

Dit jaar geen speciale kinderkermis en ook geen dag of dagdeel voor mensen met een beperking. Maar iedereen staat natuurlijk vrij om langs te komen en te genieten van de gezelligheid. Het kermisterrein wordt met hekken omheind met een in- en uitgang, zodat de bezoekers geteld kunnen worden en volgens een looprichting de kermis over kunnen.
De 1,5 meter afstand is van toepassing conform de coronamaatregelen. Bij de ingang staan desinfectiezuilen en ook op het kermisterrein. Op het terrein staan toiletten met wastafels.

Corona-toezichthouders zijn aanwezig om het publiek op een vriendelijke manier te blijven wijzen op het naleven van de regels die gelden voor een doorstroomlocatie.

Aanrijroute parkeerplaats

Bezoekers moeten gebruik maken van de toe-rit naar het Regatta Center. Dit wordt met richtingsborden aangegeven. De noord-toegang tot het parkeerterrein is afgesloten. Maar het beste is nog altijd om met de fiets te komen. Naast het kermisterrein kan iedereen zijn fiets kwijt in de stalling.

De horeca, ook een belangrijk attractie van de kermis, hanteert de normale bedrijfsvoering. Dat wil zeggen dat gasten een vaste zitplaats hebben en 1,5 meter afstand houden. Dit is nodig om ook hier de veiligheid te waarborgen.

De Medemblikker/Koggenlander wenst iedereen veel plezier!
Een rondje in de botswagens. Wie is er aan de beurt?
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding