Inloopspreekuren Wijkteam weer gestart

REGIO - De inloopspreekuren van het Wijkteam Opmeer zijn weer gestart en gaan ook tijdens de vakantieperiode gewoon door. Voorlopig vinden de inloopspreekuren alleen op het gemeentehuis plaats zodat de gemeente de basisregels voor corona goed kan naleven. 

De gemeente vraagt aan alle inwoners om zich hieraan te blijven houden bij een bezoek aan het inloopspreekuur. Het inloopspreekuur wordt gehouden op dinsdag tussen 11.00 en 12.00 uur in het gemeentehuis. Iedereen kan zonder afspraak langskomen en zich melden bij de balie. Als het te druk is, kan het zijn de gemeente verzoekt om de vraag via een andere weg te stellen of om op een later moment terug te komen. Zij vraagt hiervoor begrip.

Vraag om hulp

Het is belangrijk dat inwoners tijdig om hulp vragen en problemen niet groter laten worden dan nodig. De hulp van het Wijkteam is daarom gratis voor alle inwoners van de gemeente Opmeer. Het Wijkteam roept alle inwoners daarom op om contact op te nemen bij zorgvragen, vragen over geldzaken, de behoefte aan een luisterend oor of voor hulp bij het invullen van formulieren. Het Wijkteam is er voor de inwoners!

Ook wie liever niet naar het inloopspreekuur komt, dan is het Wijkteam bereikbaar voor hulp of advies. Waar mogelijk handelt zij de vraag telefonisch af of maakt ze een afspraak. Het Wijkteam is te bereiken via tel. 0226-363333 (ma-do van 09.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur) en via e-mail wijkteam@opmeer.nl.