Zonnepanelen op dak? Vraag advies aan Mike Leurs van PakDeZon in Opmeer.
Zonnepanelen op dak? Vraag advies aan Mike Leurs van PakDeZon in Opmeer. (Foto: Richard Rood)

PakDeZon, dé zonnepanelenspecialist

Zonne-energiebedrijf PakDeZon is dé zonnepanelenspecialist van Westfriesland. Al bijna tien jaar actief en inmiddels veel daken voorzien van panelen.

Het bedrijf richt zich grotendeels op de particuliere markt en is sinds kort gevestigd in een nieuw pand op bedrijventerrein De Veken in Opmeer. Voor de zomervakantie maakte u al kennis met adviseur Mike Leurs, die via de tweewekelijkse columns allerlei vragen over panelen en zonne-energie(systemen) beantwoordde.


Vanaf volgende week komt deze column weer terug in deze krant. Vragen als: ‘kunnen zonnepanelen gerecycled worden?' en ‘wat zijn schaampanelen?' werden al eerder door de lezer gesteld.

Heeft u een interessante vraag? Stuur een e-mail naar info@pakdezon.nl en wellicht ziet u het antwoord terug in één van de columns.

Maatwerkadvies

Bij de zoektocht naar het juiste zonne-energiesysteem is maatwerkadvies belangrijk vindt PakDeZon. Daarom komt Mike graag bij u thuis op bezoek voor een vrijblijvend gesprek. Op die manier wordt gelijk de situatie in kaart gebracht, met daarbij een totale berekening van het aantal panelen, het legplan en het opgewekte vermogen.

Wilt u vooraf eerst meer informatie over zonnepanelen? Vraag nu gratis het digitale boekje ‘Zonnepanelen voor iedereen’ aan via info@pakdezon.nl. Meteen een adviesgesprek aanvragen kan natuurlijk ook via www.pakdezon.nl/contact.

Afbeelding