De deal is gesloten, het huis is van jou!
De deal is gesloten, het huis is van jou! (Foto: Pixabay)

Open Huizen Dag vernieuwd

REGIO - Heel Nederland zit met woonvragen, daarom is de NVM Open Huizen Dag vernieuwd. De NVM-makelaars komen dit keer bij jou thuis met vrijblijvend advies.

Vrijblijvend advies bij jou thuis

Uit een onderzoek dat de NVM liet uitvoeren kwam naar voren dat consumenten diverse woonvragen hebben. Ze zijn op zoek naar deskundig en persoonlijk advies. Daarbij komt dat wij er vanwege Covid-19 nog geen voorstander van zijn dat mensen nu massaal woningen gaan bezoeken.

Verkoop

Misschien ben je benieuwd naar de waarde van je woning of overweeg je om je huis te verkopen. Natuurlijk wil je dan weten of er ook een mooi nieuw huis voor jou beschikbaar is op een goede locatie.

Anderzijds heb je misschien een prachtig huis en wil je verduurzamen, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken.


Een NVM-makelaar kan je helpen met deze vragen. Ze gaan massaal het land in om bij jou thuis thuis, op hun makelaarskantoor, of online, vrijblijvend te helpen met al je woonvragen en wensen.

Afspraak maken

Iedereen kan daarom op 2 oktober een afspraak maken met een NVM-makelaar naar keuze voor vrijblijvend advies.

Via een online aanvraagtool kun je een afspraak aanvragen op www.openhuizendag.nl. Vrijblijvend is in dit geval dus zonder verplichting en/of zonder kosten. 

Alles weer normaal

Of de reguliere Open Huizen Dag van de NVM ooit nog terugkomt is nu nog niet zeker. Wellicht komt die terug, als de omstandigheden passend zijn.