Sterke verhalen tijdens ommetje

MEDEMBLIK - Genieten van sterke, mooie, ontroerende, gekke, vreemde en lachwekkende verhalen in de gemeente Medemblik. Bepaal zelf de volgorde, dag of tijdstip. Pak de fiets en maak een ommetje. 

De verhalen 'Ommetje naar een Leugenplek' van Mee&deWering/Wonenplus worden goed bezocht en regelmatig stuur Baukje Visser de route naar nieuwsgierige inwoners van Medemblik. De verhalen zijn 30 september vervangen door nieuwe verhalen. Deze hangen tot 1 november en dan start de winterstop tot 1 maart 2022.

Maak een ommetje met een buurtbewoner die slecht ter been is? of strek gewoon even de benen. De route is gratis op te halen bij de WonenPlus servicepunten in de buurt of op te vragen via b.visser@meewering.nl of bel 088-0075140 en vraag naar Baukje.

Vrijwilligers

Mee&deWering/WonenPlus is een vrijwilligers organisatie die zich inzet om ouderen, chronische zieken en hun mantelzorgers te ondersteunen in het langer thuis blijven wonen. Dat kan alleen als er voldoende vrijwilligers zijn die: een tuintje van een buurtbewoner, die het zelf niet meer kan, wil onderhouden, in Wognum, Abbekerk en Medemblik; de telefoon wil aannemen wanneer een abonnee belt voor een dienstaanvraag en deze uitzet bij vrijwilligers, locatie Wognum; het gezellig vindt om samen boodschappen te doen met een abonnee in een rolstoel of als ondersteuning, voor Wognum, Abbekerk en Medemblik; of een huisbezoek om een spelletje te doen.

Interesse? Bel of stuur een mail naar Baukje, dan maakt ze een intake afspraak en vertelt over eventuele vergoedingen.