Lekker uit eten in Eethuis Marrakesh.
Lekker uit eten in Eethuis Marrakesh. (Foto: aangeleverd)

Marokkaans Eethuis Marrakesh

Voor het eerste in de regio kan iedereen heerlijk Marokaans eten. Marrakesh serveert verschillende soorten soep, vegetarische gerechten, kipgerechten, vleesgerechten, tot aan snacks

"Eigenaar Jimmy: "Klanten voelen zich helemaal thuis en genieten van onze heerlijke gerechten in ons nieuwe restaurant, geheel gehuld in Marokkaanse sfeer. Echter serveren wij geen alcohol wel Marokkaanse thee en allerei frisdranken."

Natuurlijk kan men niet alleen in het restaurant genieten van een heerlijk diner. "Wij brengen ook graag de Marokkaanse keuken bij u thuis. Probeer bijvoorbeeld eens een van onze échte specialiteiten: eigengemaakte Marokkaanse couscous. Onze gasten in ons restaurant complimenteren vaak onze vrouwelijke kok, dat zij ervan hebben gesmuld." 

Aan de mensen die ervaring hebben met Marokkaanse eten zegt Jimmy: "Ervaar opnieuw het verrukkelijke Marokaanse eten, maar dan bij ons. Je zal zien dat het een nieuwe belevenis is." En tegen de mensen die nog geen Marokaanse gerecht hebben geproefd zegt Jimmy: U heeft een mooie gelegenheid om dichtbij diverse gerechten uit te proberen. Een hele reis naar Marokko is niet nodig om te genieten van de Marokaanse keuken."

Kom eens langs en geniet van de heerlijke geur. De gerechten worden bereid met allerlei overheerlijke Marokkaanse specerijen. 

Eethuis Marrakesh, Bagijnhof 3A in Medemblik. Elke woensdag tot en met zondag open van 16.00 tot 22.00 uur. 

Bel voor meer informatie, reserveren en de bezorglijn 0227-785622 of stuur een e-mail naar info@eethuismarrakesh.nl.