Kunstlezingen met kunsthistoricus Martijn Pieters in De Brink

OBDAM - Kunsthistoricus Martijn Pieters verzorgt op 7 oktober, 18 november en 16 december weer uiterst boeiende lezingen in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, aan de Dorpsstraat in Obdam.

Alle drie de lezingen die Pieters geeft, vinden plaats op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur. De Schilderwerken De Boer zaal is open vanaf 19.30 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom om de lezingen bij te wonen.

Boeiend

De eerste lezing van dit drieluik van Pieters gaat over Pop Art, de rebelse kunst van de 60-er en 70-er jaren. Tijdens de lezing op 18 november staat Artemisia Gentileschi, een ware powervrouw uit de zeventiende eeuw centraal en met Allart van Everdingen - meester van het ruige landschap, besluit Martijn Pieters zijn reeks lezingen voor dit jaar in Obdam.

Pop Art, Gentileschi en Van Everdingen 

De ervaring leert dat de kunstlezingen in De Brink Obdam doorgaans bijzonder snel zijn uitverkocht, dus wees er snel bij!

Tickets voor de boeiende lezingen van kunsthistoricus Martijn Pieters kosten 10 euro, inclusief een kopje koffie of thee en zijn te bestellen via www.debrinkobdam.nl.