Maak kennis met het voortgezet onderwijs bij Trinitas.
Maak kennis met het voortgezet onderwijs bij Trinitas. (Foto: Aangeleverd)

Workshops en proeflessen bij Trinitas

HEERHUGOWAARD – Bent u de ouder of verzorger van een kind in groep 8? Het lijkt nog ver weg, maar over negen maanden zet uw zoon of dochter de eerste stappen in het voortgezet onderwijs. Daarom kijkt u de komende maanden samen met uw kind naar de middelbare school die het beste bij hem of haar past. Voor toekomstige brugklassers die zich graag willen oriënteren, organiseert het Trinitas College inspirerende workshop- en proeflesmiddagen op het Johannes Bosco (3 november) en het Han Fortmann (10 november) in Heerhugowaard. 

Maak kennis met het voortgezet onderwijs

Alle kinderen uit groep 8 zijn uitgenodigd om vrijblijvend langs te komen, de gezellige sfeer te proeven en enthousiast te raken over het verrassende onderwijsaanbod op de twee locaties van het Trinitas College. Voor de huidige groep 8-leerlingen heeft het Johannes Bosco woensdag 3 november maar liefst zestien (!) workshops in de aanbieding. Van een escape room (geschiedenis) tot scheikunde- en natuurkundeproefjes. Van business (economie) tot een schoonheidssalon. Op www.trinitascollege.nl kunnen vier voorkeuren worden opgegeven, waarna de school de kinderen indeelt in twee workshops. 

Han Fortmann

Op Han Fortmann kunnen kinderen woensdag 10 november proeflessen volgen uit vijf domeinen: talen, kunst, exact, maatschappij en sport. De minilessen geven een goede indruk van wat leerlingen op de school kunnen verwachten. En hoe leuk is het om dan al meteen kennis te maken met de docenten? Kortom: op beide scholen is er veel te beleven én te kiezen. Inschrijven voor de workshops op Johannes Bosco kan tot en met 31 oktober; voor de proeflessen op Han Fortmann kan dat tot en met 3 november. Beide informatiemiddagen zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Inschrijven kan via www.trinitascollege.nl.

Maak kennis met het voortgezet onderwijs bij Trinitas.