De toneelspelers van Rein Genoegen oefenen veelvuldig.
De toneelspelers van Rein Genoegen oefenen veelvuldig. (Foto: aangeleverd)

Sinterklaastoneelstuk De Tovertrompet in De Brink in Obdam

Algemeen

Toneelvereniging Rein Genoegen speelt zaterdag 27 en zondag 28 november om 11.00 en 14.00 uur De Tovertrompet voor kinderen van 3 tot en met jaar in De Brink in Obdam.

Wat zou er op de zolder van het paleis van Sinterklaas allemaal staan? Oude meubels? Kleding? Speelgoed?. De Pietjes vinden het vooral een goede plek om verstoppertje te spelen. Maar dan doen ze een bijzondere ontdekking; in een oude kist vinden ze een tovertrompet. En als er op die trompet gespeeld wordt gebeuren er wel heel bijzondere dingen. Alle pepernoten nog aan toe!

Michelle Hazard, Arie van der Made, Lisa van Diepen, Joyce Bijman, Truus Wijte en Fleur Samuels staan op het podium. Nico Klijn, Anton van der Pol, Willem Leemans, Koos van der Zalm en Raymond Woestenburg verzorgen het decor en techniek. Ciska Leek neemt kleding en grime voor haar rekening. Souffleur Vera Sneekes staat de spelers bij onder regie van Karin Baas.

Weten wie of wat er betoverd wordt? Kom kijken om 11.00 en 14.00 uur in De Brink, aan de Dorpsstraat in Obdam. Reserveer een toegangsprijs à 5 euro via info@reingenoegen.nl .