Max Verstappen blij met de winst.
Max Verstappen blij met de winst. (Foto: Adobe Stock)

Strijd Max en Lewis laait op

Kijkt u ook met veel spanning naar de F1 wedstrijden op televisie? De strijd tussen Hamilton en Verstappen is om te snijden. 

Na Mexico had de Nederlander nog 19 punten voorsprong. De Engelsman reduceerde de voorsprong in Braziliƫ naar 14 en na Quatar zelfs naar 8 punten. Max negeerde de gele vlag tijdens de kwalificatie in Quatar. Hij kreeg een vijf plaatsen gridstraf, maar na drie ronden had hij dat weer goedgemaakt. Dat betekende niet dat hij een gevaar was voor Lewis, die vanaf de start op plaats 1 bleef rijden. Het was op zijn Hollands gezegd 'een eitje'. Lewis eindigde op 1, Max 2e en Fernando Alonso 3e.

Spanning stijgt

Het wordt alleen maar spannender voor de fans van Max Verstappen. Er zijn nog maar 52 punten te verdelen en nog twee races te gaan. De coureur rijdt zondag 5 december op het Jeddah Corniche Circuit in Saoedi-Arabiƫ. De race begint om 18.30 uur.

En dan de meest spectaculaire finale tussen de rivalen op zondag 12 december op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi. Iedereen zit dan vanaf 14.00 uur op het puntje van zijn stoel.


De Medemblikker/Koggenlander wenst iedereen een fantastische racestrijd toe.

Max Verstappen haalt Lewis Hamilton in.
Afbeelding
Max in zijn Red Bull raceauto.