Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Kosteloos en leuk sport- en spelprogramma voor jongeren

REGIO - Samen met de jongerenwerkers van Stichting Welzijn organiseert Team Sportservice Kennemerland rond de voorjaarsvakantie leuke activiteiten voor jongeren.

in Castricum, Akersloot en Limmen

Tijdens de coronapandemie horen we vooral wat er niet mag, maar gelukkig mogen er ook een aantal dingen wel. Een van die dingen is sport- en spelactiviteiten voor jongeren (12 t/m 17 jaar). Met deze gratis activiteiten in Castricum, Akersloot en Limmen kunnen nog meer jongeren de positieve effecten van sport en bewegen ervaren. Een middag plezier maken én actief bezig zijn met leeftijdsgenoten. Daar wil je bij zijn!

Op 17, 18 én 24 februari kun je meedoen aan een panna- en freestyle voetbalclinic. Deze clinic wordt gegeven door een ervaren panna KO voetballer én een ervaren freestyle voetballer van BakkerUnited. Voetballer of geen voetballer? Iedereen is welkom. Op 19 februari is er een mountainbike clinic bij KPBiking in Akersloot. Je hoeft geen ervaren mountainbiker te zijn, iedereen kan deelnemen en je hoeft ook geen eigen fiets te hebben. Op 23 februari staat lasergamen op het programma, dit zal plaatsvinden op het terrein van Scouting Castricum.

Voor meer informatie over tijden, locaties én inschrijven kijk op www.teamsportservice.nl/kennemerland. Inschrijven is verplicht. Men hanteert de regels vanuit het RIVM omtrent corona. Vragen bij Winnie Assendelft via wassendelft@teamsportservice.nl