AZ geeft voetbalclinic bij BVV De Kennemers in Beverwijk

BEVERWIJK - in de voorjaarsvakantie organiseert BVV De Kennemers op dinsdag 23 februari een AZ voetbalclinic voor de jeugd. Sander Veraart en Dimitri Jolly (trainers van AZ O13) zullen op deze dag 2x een leuke en leerzame voetbalclinic geven op sportpark Adrichem.

Zij zullen geassisteerd worden door jeugdtrainers van De Kennemers. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur zijn de kinderen uit 2012 en 2013 aan de beurt en tussen 13.00 uur en 15.00 uur de kinderen uit 2010 en 2011.

Uiteraard worden de huidige coronamaatregelen gehanteerd en kunnen er helaas geen ouders het sportpark op, maar de begeleiding is echt in goede handen.

Alle jeugd in de IJmond is welkom

Deze clinics zijn niet alleen voor leden van De Kennemers, maar voor een ieder die gewoon een leuke voetbalactiviteit wil doen.

Om iedereen wel voldoende aandacht te geven, is het aantal beschikbare plaatsen beperkt, dus meld je snel aan om teleurstellingen te voorkomen.

Kosten voor deze activiteit zijn € 10,=. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar jeugdbestuur@dekennemers.nl en vermeld hierin je volledige naam en geboortedatum.