Leraren klaar? Swipen maar!

VELSEN - Valentijnsdag, love is in the air! Als je tegenwoordig een leuke date wilt scoren, doe je dat veelal via een datingsite. Je liket iemand en als je een klik hebt, dan kan het zomaar een date worden!

Atlant Basisonderwijs is hierop ingesprongen en heeft een datingapp voor leraren ontwikkeld. Niet om de liefde van jouw leven te vinden, maar wel om te onderzoeken of er ruimte is om een fijne werkrelatie te starten.

Kiezen

Je kunt kiezen uit de 10 basisscholen van Atlant in Velsen. Via de app swipe je van school naar school. Je vindt informatie over bijvoorbeeld de grootte van de school en wat de speerpunten van de school zijn.

Atlant Basisonderwijs ontwikkelt datingapp voor leraren

Ook zijn er foto’s en soms zelfs filmpjes te bekijken. Lijkt het je wat, dan like je de school! Uiteindelijk krijg je een selectie van de scholen die je hebt geliket. Je kunt dan een digitale afspraak voor een speeddate maken of eerst informatie vragen.

Match

Mocht de school een goede match voor jou zijn, dan word je uitgenodigd om eens op te school te komen kijken en persoonlijk kennis te maken! De kliks zijn ‘in the air’!

Kijk voor meer informatie op https://date.atlantbo.com/ of zoek de advertentie elders in deze krant op.