Een voorbeeld van een project van Adrichem Interieurbouw.
Een voorbeeld van een project van Adrichem Interieurbouw. (Foto: Aangeleverd)

Adrichem Interieurbouw: 'Wij maken mensen blij'

HEEMSKERK – Bij Adrichem Interieurbouw aan Strengweg 3 kunnen eigenaren Rob en Ingrid Adrichem terugkijken op een succesvol 2020. Rob: “Ik mag wel zeggen dat het een topjaar was. Met die corona toestand zijn de mensen veel thuis en beginnen zaken op te vallen. Een oude kast moet vervangen worden en ook andere meubels krijgen meer aandacht als je de meeste tijd thuis doorbrengt.” Niet verwonderlijk dat de term ‘coronakast’ vorig jaar zijn intrede deed bij Adrichem Interieurbouw.

De firma levert houtbewerking op het hoogste niveau en heeft al 28 jaar een naam op dit gebied hoog te houden. Vakmensen en precisieapparatuur werken op onderdelen van millimeters nauwkeurig. Het vakwerk is terug te vinden in hotels, winkels, scholen diverse woningbouwverenigingen en monumentale panden.

Alles naar wens

Zowel particulieren als bedrijven weten Adrichem Interieurbouw te vinden. “Ons bedrijf maakt alles naar wens van de klant Dat zijn bijvoorbeeld complete boekenkasten, houten balies, inclusief glas, maar ook tv-kasten, kastenwanden en keukens. Op dit moment zijn we aan de slag in een monumentaal pand in Uitgeest aan de Schevelstraat midden in het historische centrum van Uitgeest. Het hele interieur van het huis wordt aangepast. Een heel mooie klus.”

Aanspreekpunt

Rob is het aanspreekpunt in de zaak. Korte lijnen en luisteren naar de klant zijn de ingrediënten die de klanten waarderen. “Vaak ben ik in de avonduren op pad om de zaken op te meten en ook de eindcontrole doe ik. Op die manier komen de mensen nooit voor rare verrassingen te staan. We zijn een klein bedrijf en willen dat ook in de toekomst absoluut zo houden.”

Trots

Op de ontwerpafdeling boven de werkplaats zorgt Charlotte Liefting voor de eerste aanblik van een project van groot tot klein. Met geavanceerde ontwerk- en tekenprogramma's creëert de Heemskerkse de wensen van de klant. Vervolgens gaan de houtbewerkers aan de slag om de afbeeldingen tot realiteit te maken. Een arbeidsintensief werk dat trots oproept bij de medewerkers en bewondering bij de gebruikers. Om die boodschap te onderstrepen worden binnen een paar weken de bedrijfswagens van Adrichem Interieurbouw voorzien van de tekst ‘Wij maken mensen blij'. Duidelijker kan het niet!


www.adricheminterieurbouw.nl.

Charlotte Liefting zorgt dat het idee van de klant zichtbaar wordt.