Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

’t Skilderwiefke, ook voor ander schilderwerk

REGIO - “En?” vroeg een klant mij: “wat doe je nog meer dan ons plafond van de badkamer weer schimmelvrij maken en witten? Volgens mij kan jij nog veel meer!”

Dat klopt, ‘t skilderwiefke schildert niet alleen plafonds, maar ook wanden en binnentimmerwerk zoals inbouwkasten, lambriseringen, raam- en deurkozijnen, het hele interieurwerk.

Zorgvuldig

Alles even zorgvuldig, in de juiste verf en in de kleur die jij voor ogen hebt.

'We schilderen plafonds, wanden, maar ook inbouwkasten'

Laatst nog vier deuren van een eeuw oud, dik in de lijnolieverf met daarop andere verfsoorten. Soms wel tien lagen in totaal. Bij het verwijderen van de platen die ooit in waren kwamen de originele panelen in oude tinten naar voren.

Fris mat

Nu omgezet naar een fris mat wit uiterlijk met een milieuvriendelijke verf. Ze kunnen weer een eeuw mee.

Nu koos deze klant voor witte deuren, maar je kunt ook je deur dezelfde kleur geven als je muur, zodat deze in de muur opgaat.

Kleuradvies gepaard met verfadvies

Mocht je nu niet uit de kleuren komen, mag je mij ook altijd bellen of mailen.

Elke opdracht

Een kleuradvies gaat altijd gepaard met een verfadvies. Want elke opdracht vraagt om een ander type verf, er gaat nooit zomaar een potje verf overheen. Daarover volgende keer meer.


Meer weten over ’t skilderwiefke en wat ze kan? Ga naar www.skilderwiefke.nl. Of heb je vragen en wil je een offerte, mail dan: skilderwiefke@gmail.com.