Afbeelding
(Foto: stock.adobe.com)

Snel van uw overgewicht af!

VELSERBROEK - Eindelijk mochten de deuren gisteren weer open van de bekende afslank studio in Velserbroek. Het was echt vreselijk dat we de mensen niet konden helpen met hun strijd tegen de kilo’s. Overgewicht is slecht voor de gezondheid, vooral buik vet is erg gevaarlijk.

Bij Afslankstudio Velserbroek

Vanwege corona is dat buikje een nog grotere zorg. Daarnaast hebben mensen met obesitas vaak aandoeningen aan de luchtwegen en komen diabetes type 2 en hart- en vaatziekten vaker voor.

Overgewicht

Het kan er allemaal aan bijdragen dat mensen met overgewicht die het virus oplopen, zieker worden en moeilijker herstellen. Nieuw in de salon is de afvalkuur SlimSkin, een 14daagse kuur waarmee je snel afvalt, een stralende huid, sterke nagels en haren krijgt, meer energie en geen hongergevoel. Daarnaast mag je gewoon lekker genieten van het eten en in het weekend een glaasje wijn drinken.

Vet bevriezen is vet verliezen!

De oplossing tegen vet voor mannen en vrouwen. Met een blijvend resultaat, zonder operatie, pijnloos, veilig en effectief. Het is geweldig dat we al zoveel mensen hebben kunnen helpen om van hun overgewicht af te komen. ,,Vooral de erkenning van de internist van het ziekenhuis, is fantastisch’’, zegt Annet van Afslankstudio Velserbroek. ,,Hij zei: wat jullie presteren is ons in een paar jaar niet gelukt.’’ Annet is superblij met deze mooie erkenning vanuit het ziekenhuis. Benieuwd naar de allernieuwste afslankmethodes?

Breng dan een vrijblijvend bezoek aan Beauty & Afslankstudio Velserbroek aan de Klompenmakerstraat 7. Voor meer informatie: 023- 5490556 www.afslankstudiovelserbroek.nl.

Afbeelding