Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Autobedrijf Niestcar: Adventure starts here

HEEMSKERK - “Onze slogan is een knipoog naar een nieuw avontuur.” Aldus Mark Niesten van autobedrijf Niestcar, Subaru-dealer in Heemskerk. ''Ontdek je Subaru zoals je hem nog nooit ontdekt hebt'', vervolgt hij.

De laatste jaren zijn ze bij Niestcar al veel bezig met offroad rijden. Al sinds de jaren ’90 zijn ze veel bezig met offroad rijden. Maar met de Subaru All-Wheel-Drive hebben ze ook de perfecte auto’s om het avontuur te beleven.

Zo houden ze al jaren hun eigen Subaru Offroad Experience waarbij samen met de klanten en de eigen Subaru’s bij ActionPlanet te Spaarnwoude op een uitgezet parcours veilig kunnen ontdekken wat hun Subaru allemaal kan in het terrein.

Regelmatig zijn ze ook te vinden op het strand, zo zijn ze bijvoorbeeld hoofdsponsor van de Subaru BeachBattle mountainbike strandrace. Maar ook de Egmond-Pier-Egmond en de Egmond Halve Marathon worden ondersteund met de Subaru’s van Niestcar. Inmiddels zijn diverse Staatsbosbeheerders, strand-opzieners en paviljoenshouders ook overgestapt op het merk Subaru. Niet voor niets kiezen kenners voor de kwaliteiten van dit Japanse merk!

Personaliseer uw Subaru

In Amerika, waar Subaru een doorslaand succes is, is het aanpassen en personaliseren van je Subaru al vele malen populairder dan in Nederland. “Toch gaan wij dit ook tot een succes maken in Nederland”, laat Mark ons weten. “Wij leveren naast zomer-/winterbanden en velgen op maat ook uw Offroad en Semi-Offroad banden. Tevens kunnen wij uw auto voorzien van een Lift Kit, waarbij wij uw auto tot wel 5 cm verhogen. Hierdoor heeft u een hogere bodemvrijheid, hogere in-en uitstap en een beter zicht op het wegdek.”

Om dit alles compleet te maken kunnen ze u bij Niestcar ook adviseren over speciale velgen uit Amerika, Adventure decals voor op uw auto enzovoorts.

Zo maakt u van uw Subaru uw eigen adventure!