Aanslag gemeentelijke heffingen in Heemskerk

HEEMSKERK – Eind februari zijn de WOZ-beschikkingen en de aanslagen gemeentelijke heffingen 2021 verzonden. De aanslag moet worden betaald binnen de termijn die op het aanslagbiljet is vermeld. Door de coronacrisis zijn er mensen en bedrijven die het financieel zwaar te verduren hebben en die moeite zullen hebben om hun heffingen (op tijd) te betalen. Geldt dit ook voor u? Laat het dan op tijd weten! Dan kijken we samen met u naar de mogelijkheid van een betalingsregeling of uitstel van betaling.

Vraag actief zelf aan

U moet zelf vragen of u in aanmerking komt voor een betalingsregeling of uitstel van betaling. U kunt dit doen door een e-mail te sturen aan invordering@heemskerk.nl.

Wilt u uw automatische incasso voor betaling in termijnen van de heffingen (tijdelijk) stoppen? Of wilt u de betalingsregeling aanpassen of opschorten? Stuur dan een e-mail met een verzoek hiervoor aan invordering@heemskerk.nl.

Termijnen

Wilt u de aanslag in 10 termijnen betalen? Dat kan door het machtigingsformulier bij de aanslag naar de gemeente terug te sturen. Dit geldt voor aanslagen tot € 2.000. U kunt ook een andere betalingsregeling dan 10 termijnen ( maart t/m december 2021 ) vragen. Mail dan naar: invordering@heemskerk.nl.