Jacqueline Zomerdijk (l) Kelly Beentjes zijn de gezichten van Verfpoint.
Jacqueline Zomerdijk (l) Kelly Beentjes zijn de gezichten van Verfpoint. (Foto: Verfpoint)

Verfpoint biedt kwaliteitsverf- en producten

HEEMSKERK - Het voorjaar is het goede moment om te starten met klussen. Met de voorjaarsacties van Verfpoint aan Lijnbaan 70 zijn diverse soorten producten in de aanbieding en bij aankoop vanaf twee liter terpentine of watergedragen aflak krijg je een gratis Anza kwast cadeau (geldig in de maand april).

Tegen bodemprijzen

Verfpoint levert diverse soorten betaalbare kwaliteitsverf en -producten voor iedere (schilders)klus. Topmerken verven zoals Sikkens, Flexa, Relius, Herfst & Helder, Trimetal en Sigma zijn allemaal te vinden in het assortiment van Verfpoint. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt is Verfpoint.nl het juiste adres! De firma is gekwalificeerd Erkend Sikkens Specialist en Online Sikkens Specialist. Sikkens heeft een selecte groep online verfleveranciers aangewezen als online partners, wij zijn super trots op dat wij deze naam mogen dragen. Verfpoint heeft veel ervaring in de schilderbranche, hierdoor kunnen wij zeer goed advies geven en de allerbeste service. Kwaliteit, service en vertrouwen staan hoog in het vaandel. Verfpoint biedt ook een uitgebreide collectie van werkkleding- en schoenen voor diverse branches aan. Kleding die speciaal ontworpen is ter bescherming en is zeer functioneel, veilig en stijlvol. Het is mogelijk om bij Verfpoint bedrijfskleding te laten bedrukken met een bedrijfslogo. Een prachtig visitekaartje en goede promotie voor het bedrijf! Momenteel is het bedrijf op zoek naar een enthousiaste collega om het team te komen versterken. Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en CV naar info@verfpoint.nl

De producten zijn te bestelling via www.verfpoint.nl of af te halen in de winkel. Openingstijden: maandag t/m vrijdag 06.30 uur tot 17.00 uur.