Tuintrend Bali
Tuintrend Bali (Foto: Kees Smit)

Ontdek de tuintrends van 2021

Laat je inspireren door de volgende tuintrends, vastgesteld door onze trendwatchers!

Pure Bali

Ontsnap even aan alle hectiek in een rustgevende tuin. In deze trend zie je veel bamboe terug, in combinatie met zachte stoffen. Richt de tuin in met natuurlijke materialen in rustige kleuren. Een pergola met linnen gordijnen, een schutting van bamboe en rotan accessoires. De lichte kleuren in een groene tuin zorgen voor een bijzondere architectuur. Clean en strak, maar warm en toegankelijk voor iedereen. Het brengt jou en je tuin in evenwicht.

Hotel Paris

Elegant en klassiek zijn de kenmerken van de trend Hotel Paris. Denk aan luxe materialen zoals velvet sierkussens en houten zitjes. Het kleurenpalet van deze trend leent zich perfect voor het balkon of een knus terras in de tuin. Met tijdloze bistromeubelen creƫer je een gezellige zit voor twee. Meerdere terrassen in de tuin? Maak een afscheiding met een klassiek kamerscherm van glas. Verrijk je terras met warme, rijke materialen zoals velvet sierkussens en houten zitjes. Nog gezelliger is een rond terras, gelegd met verschillende tinten koppelstones. Het verleidelijke contrast neemt je mee naar Parijs. Au revoir!

Desert Journey

Haal deze zomer de woestijn naar jouw tuin. Kies voor aardetinten, verschillende materialen en meerdere buitentapijten. Kleuren als brique, aarde- en bruintinten brengen een zwoele uitstraling naar je achtertuin. Heerlijk loungen in de zon of met het gezin buiten eten. Kussens op de grond en lage tafels om alle hapjes op te plaatsen. Combineer hout, pampasgrassen en een tikkeltje goud. Maak het gezellig met sfeervolle verlichting en flikkerende vlammen voor dat 'Arabian Nights' gevoel. De basiskleuren en materialen stem je met elkaar af. Zo houd je de stijlenmix in balans.

Tuintrend Hotel Paris
Tuintrend Desert Journey