Oranjefestival bij De Kennemers

BEVERWIJK - Op 8 mei aanstaande van 10.00 tot 12.00 uur organiseert B.V.V. De Kennemers een Oranjefestival voor iedereen van 5 t/m 11 jaar.

In samenwerking met de KNVB wordt er een leuk en leerzaam programma samengesteld waaraan zowel leden als niet-leden deel kunnen nemen.

Kennismaken

Dus wil je voetballen als Oranje en meteen kennis maken met de club of met voetbal in het algemeen dan is dit jouw kans! Meld je snel aan via het bericht op de website www.dekennemers.nl of via www.knvb.nl/alsoranje

Olympische Spelen

Met het EK voor de mannen en de Olympische Spelen voor de vrouwen op de agenda, wordt het een oranjegekleurde voetbalzomer. Om de verenigingen rondom het komende EURO2020 te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen.

Voetballen in Oranje

De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Meer info

Mocht je meer informatie willen of vragen hebben dan kun je contact opnemen met B.V.V. De Kennemers: jeugdbestuur@dekennemers.nl