Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Tuincentrum Tuinaanleg Frits Janssen klaar voor Moederdag

REGIO - Bij Tuincentrum Tuinaanleg Frits Janssen aan het mooie Klein Dorregeest treffen bezoekers een grote bloemenzee aan. Moederdag 2021 komt eraan! Op Zondag 9 Mei is het zover; dan worden alle moeders van Nederland weer in het zonnetje gezet. Het zal wederom een andere Moederdag worden dan we gewend zijn, want nog steeds hebben we te maken met corona en de gepaste afstand.

Alle moeders verdienen het dat aan hen gedacht wordt

Of het nu gaat om een thuiswerkende moeder, een moeder in de verpleging of eenzame moeders die kinderen en kleinkinderen moeten missen; alle moeders verdienen het dat er aan hen gedacht wordt op deze speciale dag.

Bloemenpracht

En een van de meest favoriete cadeautjes om haar blij te maken is een mooie bloeiende plant voor in de tuin of op het balkon. Hiervoor is men bij Tuincentrum Tuinaanleg Frits Janssen aan het juiste adres.

Er is weer een mooie en uitgebreide sortering bloemenpracht samengesteld. Eenjarige planten, van boerengeraniums tot kuipplanten, kleurrijke zomerbloeiers en hanging baskets; ze zijn in groten getale aanwezig.

Elk budget

Voor elk budget is er volop te kiezen. Zo staan er ook leuk opgemaakte potjes klaar voor een kindvriendelijk prijsje. Maar dat is nog niet alles. Er is nog veel meer moois te krijgen voor moeder bij Tuincentrum Tuinaanleg Frits Janssen. Van mooie manden en potten tot leuke tuinaccessoires.

Je kunt ook een fraai verpakte cadeaubon schenken

Wie niet kan kiezen, laat het over aan moeder zelf en schenkt een fraai verpakte cadeaubon. Leuk om te geven en om te krijgen! Ook is er een nieuw uitgebreide kindercollectie met tuinartikelen, zodat de kinderen samen met hun moeder in de tuin kunnen werken.

Uiteraard kan men hier ook terecht voor allerlei gereedschappen, vijverartikelen, hout, aarde, sierbestrating, verlichting en dierenvoer en -benodigdheden. Kijk voor meer informatie en de nieuwe folder op www.tuincentrumfritsjanssen.nl of volg het bedrijf op Facebook en Instagram.

Afbeelding