Een aanvallende actie bij het beachhandbal.
Een aanvallende actie bij het beachhandbal. (Foto: Astrid Neeft)

Zand, pirouettes en vliegertjes op complex DSS

HEEMSKERK - Bloed, zweet en tranen heeft het DSS Handbal gekost, maar na jarenlang sparen is het complex van de handbalvereniging in Heemskerk omgetoverd tot een 'beachclub' waar verschillende strandsporten bedreven kunnen worden.

Accommodatie ook geschikt voor verschillende strandsporten

DSS is een vereniging die mensen samenbrengt, dus kan deze accommodatie ook voor andere beachsporten (tennis, volleybal, voetbal) gebruikt worden door clubs en andere verenigingen in de omgeving. Want dat is waar DSS in gelooft, niet alles voor alleen gebruik, maar delen met elkaar.

DSS is ontzettend dankbaar dat de gemeente Heemskerk deze droom deelde en zo vielen eind 2020 alle puzzelstukjes op zijn plaats. Een paar maanden later kan er al genoten worden van deze fantastische accommodatie.

Bijdrage

Door een bijdrage in het kader van het lokaal sportakkoord mogen andere clubs uit de regio dit jaar als proef gratis gebruik maken van de beachvelden van DSS. En dan niet alleen verenigingen uit Heemskerk, maar ook bijvoorbeeld volleybalvereniging Jonas uit Beverwijk. Ook de handbalclubs uit de regio (HCV'90, Meervogels en CSV) worden van harte uitgenodigd om te komen trainen. Verenigingen kunnen zich aanmelden via de website van DSS.

Ontzettend trots

Nathalie Bangma, vrijwilligster bij DSS, heeft DSS dit jaar voorgedragen voor de titel Club van het Jaar 2021.Dat wordt georganiseerd door onder andere sportkoepelorganisatie NOC*NSF. Ze zegt erover: "Ik heb onze vereniging voorgedragen omdat ik ontzettend trots ben op de tomeloze inzet van onze vrijwilligers en de veerkracht die onze vereniging heeft in deze moeilijke tijden van corona. Heemskerk en omstreken wordt verrast met een ontzettend mooi complex waar weer vele sportieve activiteiten kunnen plaats vinden.''

Club van het Jaar

Vind jij ook dat DSS met dit initiatief de titel Club van het Jaar 2021 zou moeten winnen? Stem dan op ons via www.clubvanhetjaar.nl.

Wil je zelf eens komen meetrainen en kennis maken met beachhandball? Stuur dan een mail naar prsponsor@dsshandbal.nl.

Dan wordt spoedig contact met je opgenomen wanneer je kunt deelnemen.

Multifunctionele beachcomplex DSS.