De drie ondernemers uit Beverwijk.
De drie ondernemers uit Beverwijk. (Foto: Aangeleverd)

Beverwijkse winkeliers openen pop-up sale shop

BEVERWIJK - Drie winkeliers uit het centrum van Beverwijk zullen aanstaande vrijdag en zaterdag eenmalig een gezamenlijke winkel op de Breestraat openen. Het idee ontstond toen de ondernemers met elkaar bespraken hoe de situatie in de magazijnen eruit zag.

“Het lijkt wel een attractiepark met al dat geklauter over alle dozen met voorraad”, aldus Barbara Middendorp van damesmodezaak Helene By Barbara . Bij collega’s Harry Meulenkamp van Quality Fashion en Josea Brakenhoff van Bodyfashion Koning zien de magazijnen er net zo uit en hierop besloot het drietal om voor één keer deze unieke samenwerking aan te gaan.

Stuntprijzen

Twee dagen gaan de winkeliers de voorraad van het afgelopen seizoen voor stuntprijzen aanbieden in de winkel op Breestraat nummer 30 (voormalig pand van Didi). “Het zal een hartstikke leuke winkel worden, damesmode, herenmode, lingerie en badkleding… wat wil je nog meer” aldus de enthousiaste collega’s.

Tijdens de periode waarin de winkels vanwege corona gesloten waren hebben deze drie ondernemers in ieder geval niet stil gezeten. Zo is de winkel van Quality Fashion helemaal verbouwd en omgetoverd tot een winkel voor echte mannen, is er boven de winkel van Bodyfashion Koning ook een grote verbouwing gaande en heeft Helene By Barbara eerdaags een eigen kledinglijn in de winkel hangen. De winkeliers zien de toekomst letterlijk en figuurlijk zonnig tegemoet en hopen na aankomend weekend ook weer ruimte in de magazijnen te hebben. In de Beverwijkse pop-up shop worden maximaal vier klanten tegelijk toegelaten en zal uiteraard het mondkapje verplicht zijn.

“We zijn al heel blij dat we gewoon open mogen dus we gaan hier uiteraard wel verantwoord mee om”, laat het drietal weten. Het motto voor 14 en 15 mei is dan ook ‘voor buitenkansjes die binnen hangen moet je misschien even buiten wachten’.