Afbeelding
(Foto: )

Een rauwe wandeling door de duinen

IJMOND - Regelmatig organiseert het bunkermuseum een rondleiding langs en door de bunkers van de batterijen Olmen en Heerenduin. De rondleidingen zijn afgestemd op iedere doelgroep.

Bunkerbezoek en excursies in IJmuiden

Bent u een avonturier dan boekt u bijvoorbeeld de buitenrondleiding, u klimt en klautert door de bunkers om alle hoekjes en gaatjes te ontdekken. Vergeet vooral uw zaklamp niet. Alle rondleidingen worden begeleid door een deskundige gids van het bunkermuseum. Voor meer informatie of het maken van een reservering bezoek u de website van Bunker Museum IJmuiden.

Via de website vindt u de data en kunt u zich inschrijven (www.bunkermuseum.nl) voor een rondleiding. Over de openstelling van het bunkermuseum is op dit moment nog niets bekend.

Bezoekadres Bunker Museum IJmuiden: Badweg 38, IJmuiden aan Zee (schuin tegenover Camping De Duindoorn) Parkeren: Betaald: Seaport Marina IJmuiden (einde Badweg) Gratis: Kromhoutstraat, Westonstraat (begin Badweg). Beide ca. 400 meter lopen vanaf het museum. Entree: zie www.bunkermuseum.nl

Bunkermuseum is geopend: april - september 1e & 3e zondag van de maand en oktober de 1e zondag van de maand. De openingstijden zijn van 11:00 tot 16:00 uur. U vindt het Bunker Museum aan de Badweg nr. 38 in IJmuiden.