Woonzorgcentrum Waterrijck in Heemskerk.
Woonzorgcentrum Waterrijck in Heemskerk. (Foto: ViVa! Zorggroep.nl)

Waterrijck houdt open dag

BEVERWIJK - 'Uit de Kunst' is het actuele thema van die week. Waterrijck met zijn gezellige Brasserie wordt omgetoverd tot een ‘expositieruimte’. Naast het schilderen op een groot schilderij, zullen er dagelijks ook andere (creatieve) activiteiten worden georganiseerd. Het ‘Kunstje van de week’; een lekkernij van de kok, mag uiteraard niet ontbreken.

In die week wordt ook de mogelijkheid geboden om geïnteresseerde potentiële nieuwe bewoners rond te leiden en een appartement te bezichtigen. U kunt nu een afspraak maken met Jessica Teeuw, Coördinator Gastvrije Dienstverlening onder telefoonnummer 06-13200807. De tijden van de rondleidingen zijn van 10.45-12.00 uur en van 14.30-15.45 uur.

Met de rondleiding kunnen maximaal twee personen mee. Mondkapje is in Waterrijck verplicht. Waterrijck ligt in een parkachtige omgeving met het treinstation op loopafstand, evenals het winkelcentrum. In Waterrijck wonen 32 psychogeriatrische bewoners en 10 somatische bewoners. De woonvorm is kleinschalig.

Onder hetzelfde dak zijn er ook een wijkpost van ViVa! Zorggroep, het ontmoetingscentrum, apotheek, fysiotherapie en huisarts, aanleunwoningen en koopappartementen voor ouderen. In de brasserie kunt u terecht voor een hapje en een drankje.