Leden van GroenLinks Heemskerk, Jos Burger staat geheel links.
Leden van GroenLinks Heemskerk, Jos Burger staat geheel links. (Foto: Facebook GroenLinks Heemskerk)

GroenLinks Heemskerk houdt kiezersonderzoek


HEEMSKERK - GroenLinks Heemskerk wil de mening peilen van de Heemskerkers, van vertegenwoordigers van het Heemskerks middenveld, scholen en de ondernemers om goede input te verkrijgen over de belangrijkste zaken voor het gemeenteraadsverkiezingsprogramma 2022. Daarom is er een online enquête gemaakt, die door iedere Heemskerker kan worden ingevuld. In september wil de partij het concept klaar hebben, maar hecht grote waarde aan de mening van de inwoners en de bedrijven. Om die reden nodigt GroenLinks diverse organisaties uit. En zal GroenLinks, wanneer dit weer allemaal kan, regelmatig weer langs de deuren gaan in ons dorp om de inwoners te vragen wat ze graag verbeterd willen zien in het dorp. De vragenlijst is te vinden op de website https://heemskerk.groenlinks.nl. Iedereen uit Heemskerk kan meedoen aan het kiezersonderzoek. Middels een email zijn de maatschappelijke instellingen uitgenodigd. Ook de BIZ Heemskerk, verschillende sportclubs en diverse andere instellingen kunnen meedoen aan de enquête. In verschillende vragen kan men reageren op de uitdagingen waar Heemskerk voor staat en welke mogelijke oplossingen er zijn.
"We hopen dat iedereen bereid is mee te denken en ons zo te voorzien van input voor ons verkiezingsprogramma. Ik ben er van overtuigd dat we met deze input in november een herkenbaar groen en duurzaam verkiezingsprogramma kunnen presenteren”, aldus Jos Burger, voorzitter van de verkiezingsprogrammacommissie.
De komende maanden zal er door de programmacommissie nog hard gewerkt worden aan het schrijven van het programma. GroenLinks Heemskerk zal tijdens de algemene ledenvergadering in december het verkiezingsprogramma vaststellen.