Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Dorpshuis ontvangt Steunpunt Vrijwilligers Beverwijk

WIJK AAN ZEE - Op 28 en 29 mei werd iedereen in Nederland opgeroepen om op deze dagen vrijwilligerswerk te gaan doen in het teken van NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van het Oranje fonds.

Op 28 mei liepen de vrijwilligers van Steunpunt Vrijwilligers Beverwijk om 10.00 uur het dorpshuis binnen en werden aangenaam verrast door een overheerlijke geur van versgebakken gevulde koeken. Wat een warm welkom.

Klusjes

De klusjes werden doorgesproken en men ging aan de slag. De entree zag er her en der wat groen uit, maar de vrijwilligers draaiden daar hun hand niet voor om.
Het dorpshuis beschikt over een grote sportzaal, vergaderruimtes en een mooi, recentelijk hersteld, Grand café. Er is nog ruimte beschikbaar voor clubs/verenigingen om te komen vergaderen/sporten c.q. na te borrelen in het gezellige grand café. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact op via 0251 - 374 320 of via mail info@moriaan.nl.
Bent u op zoek naar vrijwilligers of naar vrijwilligerswerk? Neem dan contact op met Steunpunt Vrijwilligers Beverwijk. Men is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 - 13.00 uur via 0251 - 300 333 of via mail vrijwilligerspunt@welzijnswb.nl.