"Kapitein" Maarten Photobrandstore.
"Kapitein" Maarten Photobrandstore. (Foto: Aangeleverd)

Photobrandstore Amsterdam Cruise: trossen los

BEVERWIJK - De trossen gaan los bij Photobrandstore Amsterdam Cruise. ''Want we hebben groen licht gekregen. Vanaf 5 juli mogen er onder voorwaarden weer evenementen worden gehouden. Wil je meevaren met de Photobrandstore Amsterdam Cruise? Koop dan nú je kaarten, want vol=vol!'', aldus Photobrandstore Amsterdam Cruise. Profiteer tot en met 14 juni van €10.- korting per ticket en gebruik daarbij de kortingscode: Goldmember.

Het is zondag 11 juli…je bent lekker uitgeslapen en klaar om er een leuke dag van te maken. Wat zal je vandaag eens gaan doen? Wat dacht je van de Photobrandstore Foto Cruise.

Je stapt om 12.00 uur in Beverwijk op het Photobrandstore schip en gaat genieten van een leuke tocht van Beverwijk naar Amsterdam en weer terug.

''We zullen omstreeks 17.15 uur weer aanmeren. Tijdens de vaart hebben we allemaal leuke dingen voor je georganiseerd. Je kunt aan boord lezingen bijwonen van beroepsfotografen, demonstraties photoshop en videomontage volgen, van het uitzicht genieten, een lekker drankje bestellen....dat is toch een topzondag!''

''We zullen achter het Centraal Station de kenmerkende Eye-catchers vanuit een te gek perspectief bekijken én natuurlijk fotograferen. De boot is zó groot dat er 600 personen op kunnen. Dit gaan wij echter niet doen, we nemen slechts 250 mensen mee zodat we allemaal lekker de ruimte hebben.''

Iedereen krijgt bij het aan boord gaan van het schip een tasje met daarin het programma en uiteraard perfecte en exclusieve aanbiedingen van de leveranciers die aan boord zijn. Je bent de hele vaart vrij om te gaan en staan waar je wil. Ga kijken bij wat je interessant lijkt, of geniet gewoon van het varen.

Koop snel je kaarten en profiteer van een speciaal tarief van €89.- (en gebruik kortingscode : Goldmember).

www.photobrandstore.nl


"Kapitein" Maarten Photobrandstore.