Jeugdtrainers bij Kennemers.
Jeugdtrainers bij Kennemers. (Foto: Aangeleverd)

Jeugdtrainers De Kennemers vastgelegd

BEVERWIJK - Afgelopen periode heeft de jeugdcommissie van De Kennemers wederom gesprekken gevoerd met diverse trainers voor het seizoen 2021-2022.

''Verheugd zijn wij dan ook dat wij voor de groepen J08, J012 en de keepers weer trainers aan ons hebben weten te binden. Voor de groepen J07, J09 en J010 was dit in een eerder stadium al geregeld, dus de gehele onderbouw is nu voorzien van een trainer'', aldus de jeugdcommissie van de club uit Beverwijk.

Vanuit de huidige J07 groepering schuift er weer een heel team door naar de J08. Selectiespeler en voetbalvader Jervian Granviel gaat deze jonge groep onder zijn hoede nemen. Een extra trainer voor deze groep is nog wel gewenst en daar gaan wij de komende periode naar op zoek.

Miquel Morales Padin, Colin Six en Dennis Koorn gaan de groep J012 met veel enthousiasme verder ontwikkelen. Momenteel hebben zij deze groep al onder zich, dus er wordt al gewerkt aan het nieuwe seizoen.

Ook aankomend seizoen zullen de keepers weer training krijgen om hun kwaliteiten te verbeteren. Selectiekeeper Robbin Cohrs en Melvin Post gaan de keepers van alle jeugdgroeperingen aankomend seizoen extra trainen.