Kom langs tijdens de Staycation Deals bij Autogroep Ursem Barten en ontvang gratis een hangmat.
Kom langs tijdens de Staycation Deals bij Autogroep Ursem Barten en ontvang gratis een hangmat. (Foto: Aangeleverd)

Staycation Deals bij Autogroep Ursem Barten

REGIO - In dit bijzondere jaar laten jouw vakantieplannen zich misschien nog raden. Met het gezin in een comfortabele bungalow of met z’n tweeën in een luxueus hotel tijdens een stedentrip? Grote kans dat een gezellige autovakantie in het verschiet ligt. Daarentegen is er een bestemming die je wél al kunt vastleggen en dat is die van je vakantiegeld. Relax tot en met 11 juli 2021 met de Staycation Deals van Autogroep Ursem Barten!

'Niet-te-weigeren' offerte

Met de langverwachte versoepelingen die op dit moment voor de deur staan, belooft het een geweldige zomer te worden.

Vakantiegeld moet rollen, net als je nieuwe auto. Dus ga lekker cityhoppen in de innovatie Hyundai i10 of ruime Mitsubishi Space Star of ga het avontuur buiten de gebaande paden tegemoet in de nieuwe Hyundai Tucson of Nissan Juke.

Welke auto en bijbehorend avontuur je ook kiest, jouw vakantiegeld vindt met de Staycation Deals bij Autogroep Ursem Barten altijd een juiste bestemming.

Hangmat cadeau

Kom je tijdens de Staycation Deals bij Autogroep Ursem Barten langs en mogen zij een scherpe, ‘niet-te-weigeren' offerte voor jou maken? Dan ontvang je een hangmat cadeau om tijdens jouw ‘staycation' heerlijk in te relaxen.

Vakantiegeld moet rollen

Kijk voor meer informatie op www.ursembarten.nl.