Franse conversatielessen in De Stut: Comment ça va…?

HEEMSKERK - Heeft u altijd al uw Frans een beetje willen ophalen maar is het er nooit van gekomen? Dan heeft u nu een mooie kans want op donderdag 9 september om kwart voor 9 beginnen de Franse conversatielessen weer in ontmoetingscentrum De Stut (Maasstraat 3 in Heemskerk). 

Met een groepje van maximaal 10 enthousiaste cursisten praten we gedurende 1,5 uur met elkaar in het Frans in een ongedwongen sfeer over van alles en nog wat. De lessen zijn vooral praktijkgericht om de taal beter te leren spreken en te verstaan. 

Met destijds een paar jaar Franse les op school komt u al een heel eind om mee te kunnen doen. Omdat Hélène Samson als cursusleider van origine Frans is (maar al tientallen jaren in Nederland woont) kan zij veel vertellen over de Franse cultuur, het lekkere eten en over typisch Franse gewoontes en dat maakt haar lessen extra interessant. Is uw interesse gewekt en wilt u meedoen? 

De kosten zijn € 106 voor de gehele cursusperiode tot half april 2022. Als u wilt kunt u ook eerst eens komen proberen en om kennis te maken om pas daarna te besluiten. Voor meer informatie of om u op te geven voor de cursus kunt u het beste bellen naar Hélène 06-19202172 of naar ontmoetingscentrum De Stut 0251 – 248648. Au revoir, à jeudi en classe.