Op de eigen gemaakte foto PR bestuurslid Hans Laske van de Heemskerk Cup met de waardecheque
Op de eigen gemaakte foto PR bestuurslid Hans Laske van de Heemskerk Cup met de waardecheque (Foto: Aangeleverd)

Deen Supermarkt doneert ODIN'59 geldbedrag: 1500 euro

HEEMSKERK - ODIN’59 heeft dankzij DEEN Supermarkten een aardig geldbedrag van 1500 euro bekomen. Het sparen van de zogenaamde Deentjes, munten voor lokale projecten, verliep in het filiaal van Deen aan het Europaplein bijzonder gunstig.

Sportverenigingen kunnen nu eenmaal niet zonder steun van het bedrijfsleven. De HEEMSKERKCUP, onderdeel van ODIN’59, organiseert jaarlijks een groots voetbalevenement. 

Pandemie

Door de pandemie heeft het toernooi wederom geen doorgang kunnen vinden. De editie van 2022 staat al weer op de agenda maar voor het evenement is geld nodig om de deelnemende teams te faciliteren bij hun deelname. Mede door de pandemie zagen lokale donateurs en sponsoren zich genoodzaakt terug te treden. Iets wat voor een non-profit evenement moeilijk is te compenseren. Door de deelname en uitloting is de editie van 2022 dus gegarandeerd. De organisatie heeft door PR bestuurslid Hans Laske ieder geval weer wat adem voor een volgende editie. Laske is positief gestemd maar hoopt wel dat de economie hersteld is als hij bij de ondernemers aanklopt voor steun.

Teleurstelling

De afgelasting van het evenement in het tweede weekend van augustus, bracht veel teleurstelling bij de organisatie maar ook bij de vastgelegde deelnemers. Tot het allerlaatste moment had eenieder de hoop dat er weer gras gevreten kon worden. Marcel de Snaijer, verantwoordelijk voor het aantrekken van de deelnemende teams, was bijzonder teleurgesteld omdat hij een geweldig deelnemersveld had aangetrokken. Het is voor de Snaijer dan een troost dat nagenoeg een ieder team een toezegging heeft gedaan voor de editie van 2022.

Voorzitter Ed van Tunen verklaarde al eerder, bijzonder trots te zijn op het toernooi, de organisatie en het begrip en instelling van hoofdsponsor Hotel Restaurant Het Hoge Duin. Van Tunen sprak de woorden uit als vertrouwen, begrip, doorzettingsvermogen en flexibiliteit die de kracht geven voor de 22e editie in 2022.. hoe mooi kan het zijn en worden?