Lonneke Dort.
Lonneke Dort. (Foto: Joshua Bakarbessy)

Topfotograaf William Rutten geeft theatercollege

BEVERWIJK - Topfotograaf William Rutten, die al ruim dertig jaar de ene na de andere wereldster voor zijn lens weet te krijgen, vertelt in dit theatercollege de meest hilarische (backstage) belevenissen en boeiende avonturen aan de hand van zijn allermooiste foto’s. Daarnaast doet hij uit de doeken wat er allemaal bij komt kijken als je ‘het perfecte plaatje’ wilt maken.

Vrijdag 1 oktober in Kennemer Theater Beverwijk 

Fotograaf William Rutten (1970) weet op eigen kracht zijn jongensdroom waar te maken en focust zich al decennialang op de nationale en internationale entertainmentindustrie. Met zijn eerlijkheid, creativiteit en doorzettingsvermogen wist al hij vele grote sterren der aarde op de gevoelige plaat vast te leggen.

Hij is bekend van o.a. ‘Het Perfecte Plaatje’

 Zowel op locatie als in zijn fotostudio in ‘s-Graveland komt hij beeld na beeld origineel en verrassend uit de hoek. Daarnaast is William regelmatig te zien op TV in onder andere ‘RTL Boulevard’ en ‘Het Perfecte Plaatje’ (RTL4).

Kaarten à € 23,50 voor de try-out op vrijdag 1 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Lonneke Dort

De op het eerste gezicht zo vriendelijke Lonneke Dort slaat een akkoord aan en trekt het publiek mee in een wereld vol gevaar. Hoewel Lonneke dolgraag ja wil zeggen, zegt ze meestal nee. 

Ze speelt graag het spel en verlangt ernaar deel uit te maken van een groter geheel, maar kan zich moeilijk vinden in de spelregels. 

En toch was ze een volle week te zien in De slimste mens… 

In ‘Allemaal of niemand’ geeft de cabaretière alle ruimte aan haar grillige, schurende en oergeestige observaties. 

Ze was al een volle week te zien in 'De slimste mens'

Dat doet ze met een gezonde dosis bluf waarin één ding zeker is: als we gaan, dan gaan we met z’n allen. 

Kaarten

Kaarten à € 19,00 voor vrijdag 1 oktober om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

William Rutten.