Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Kom gezellig biljarten bij 'de Slof'

BEVERWIJK/WIJK AAN ZEE - Senioren biljartvereniging de Slof is onderdeel van de Seniorenvereniging Beverwijk/Wijk aan Zee. Er is bij de biljartvereniging weer ruimte voor nieuwe leden, zowel mannen als vrouwen. Er wordt gespeeld in een goed geventileerde speelzaal met drie biljarts. De zaal heeft een eigen keuken en toiletgroep.

De speelzaal bevindt zich aan de achterzijde van het Kennemer Theater op de eerste verdieping. 

Lift

Er is een lift is aanwezig voor diegenen die problemen hebben met traplopen. De vereniging staat voor gezelligheid en sociale contacten daarna komt pas de prestatie. U kunt tijdens het biljarten genieten van een kopje koffie, thee of een frisdrankje tegen een gereduceerd tarief van 1 euro per consumptie. Het is mogelijk om in de ochtend of in de middag te spelen. In de middag kan er ook competitie gespeeld worden. U kunt of vier ochtenden of vier middagen komen biljarten. 

Wel lid zijn van de Seniorenvereniging Beverwijk/Wijk aan Zee en/of lid van KBO/PCOB

Om lid te kunnen worden dient u wel lid te zijn van de Seniorenvereniging Beverwijk/Wijk aan Zee en/of lid zijn van de KBO/PCOB. 

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de seniorenvereniging is 20 euro per jaar. Loop eens binnen om te kijken of het misschien wat voor u is. 

Kunt u nog niet biljarten dan zijn er altijd wel leden beschikbaar die u zullen begeleiden en u de kunst van het biljarten bij brengen.