'Zingt u met ons mee?'

BEVERWIJK - Inmiddels is het algemeen bekend; zingen is gezond! Bij Opera- en Operettekoor Westerhout in Beverwijk weten ze ook dat het nóg leuker is om samen te zingen. Na de lange pauze door corona is het koor inmiddels alweer enige weken aan het repeteren, en met veel plezier. Het koor is blij dat de draad weer opgepakt kan worden, want wat hebben ze de muziek, het zingen en de gezelligheid gemist.

Repertoire

Geniet u ook zo van de muziek van André Rieu? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Opera- en Operettekoor Westerhout zingt veel bekende werken uit prachtige opera’s en operettes zoals bijvoorbeeld Carmen, Die Lustige Witwe, La Traviata en Die Fledermaus.

Moeilijk? Nee hoor. De werken worden op rustig tempo ingestudeerd, waardoor ervaring geen vereiste is en iedereen bij het koor kan komen zingen. Het koor staat onder leiding van dirigent Piet de Reuver, die het koor tevens op de piano begeleidt, en tijdens de repetities zo nu en dan ook wat vertelt over de opera of operette waar het gezongen werk uit komt, zodat u weet waar u over zingt. Voor alle stemgroepen zijn nieuwe leden welkom.

Repetities

De repetities worden gehouden op donderdagavond, van 19:30 uur tot 21:30 uur in Paviljoen Westerhout aan het Westerhoutplein 3 te Beverwijk. U bent van harte welkom om (vrijblijvend) een repetitieavond te komen bijwonen, vooraf aanmelden is niet nodig.

Voor nadere informatie: tel. 0251-228624 of via email: pav.westerhout@kpnmail.nl