Simone toont de nieuwste modellen E-scooters op de eerste verdieping van Bikers World.
Simone toont de nieuwste modellen E-scooters op de eerste verdieping van Bikers World. (Foto: Bert Westendorp)

Bikers World breidt activiteiten uit

HEEMSKERK - Bikers World is al bijna twintig jaar actief in de motorfietsbranche. Voor onderhoud en reparatie van de meeste merken motorfietsen kunnen de motorrijders terecht bij het bedrijf aan Lijnbaan 21 h. De werkplaats is voorzien van de meest moderne apparatuur zoals een diagnose-apparaat en ultrasoon bad. 

In showroom nu ook elektrische scooters

Daarnaast zijn ook onderhoudsmiddelen en onderdelen verkrijgbaar voor de rijders die zelf willen sleutelen aan de motorfiets, of de tweewieler een poetsbeurt willen geven. Daarbij staan de medewerkers altijd klaar voor een goed advies.

Toekomst

Maar Bikers World zit zeker niet stil en denkt aan de toekomst. Sinds kort heeft Bikers World een showroom met elektrische scooters. Het gaat om diverse modellen van verschillende A-merken die ook voorzien zijn van A-merk accu’s en motoren. Voor ieder gebruik is wel een e-scooter beschikbaar. 

Of het voor de kleine stukjes rijden in de buurt is, om naar school of werk te gaan, of compact om op reis mee te nemen; keus voldoende. De scooters staan in vele uitvoeringen in de showroom bij Bikers World. Tanken doe je aan het stopcontact en de meeste modellen zijn beschikbaar in een 25 en een 45 km-uitvoering. 

Weinig onderhoud

Het grote voordeel van de e-scooter is dat er bijna geen onderhoud nodig is. Verder stoot een elektrische scooter natuurlijk geen CO2 uit. 

Voor de zakelijke rijders zijn er voordelen te behalen waardoor het zeer interessant is om zakelijk over te stappen op een e-scooter. 

Ook voor onderhoud, en indien nodig reparatie, kunnen nu ook de e-scooterrijders bij Bikers World terecht. Het bedrijf levert het complete pakket.

Proefrit

Er staan bij Bikers World diverse demo’s klaar. 

“Maak een proefrit en verbaas u over het ontspannen rijden op een e-scooter”, laten Simone Knollenburg en partner Hannes Burgering van Bikers World weten.