De heer Bleeker uit Beverwijk (op de rug) op de tribune van AZ.
De heer Bleeker uit Beverwijk (op de rug) op de tribune van AZ. (Foto: Aangeleverd)

‘Gouden Dagen’ bezoekt duel van AZ

Algemeen

HEEMSKERK/BEVERWIJK - De heer Bleeker uit Beverwijk had de wens om een voetbalwedstrijd van zijn cluppie AZ bij te wonen. Nadat ‘Gouden Dagen’ contact had opgenomen met zijn voetbalclub kwam al snel de uitnodiging voor de wedstrijd van 25 oktober AZ-PEC Zwolle. 

Meneer Bleeker ging op zoek naar zijn AZ-shirt en pet en zat zaterdagavond als echte AZ’er klaar om met de chauffeur van Vrijwilligersvervoer naar het AFAS stadion te gaan. Vanuit AZ kreeg hij een kopje koffie aangeboden en toen het begon te spetteren kwamen ze met regenponcho’s aan. Wat een geweldige service! En het werd nog beter. Toen de scheidsrechter het eindsignaal gaf, galmde de blijdschap van de AZ-spelers en supporters door het AFAS stadion. Ze hadden gewonnen met 3-2. 

Voor Gouden Dagen is AZ sowieso de grote winnaar. Fantastisch dat ze zo snel reageerden op de oproep om deze wens van de heer Bleeker te helpen vervullen. De heer Bleeker heeft ontzettend genoten van deze avond, hoewel hij wel vond dat de voetbal nu anders is dan vroeger. Veel dank ook aan Vrijwilligersvervoer voor hun hulp.

Bakkie doen

MET Heemskerk en Gouden Dagen organiseerden op 20 oktober een buurtbakkie voor de bewoners van het Agnesplantsoen. Helaas vanwege de regen kon er niet buiten koffie geschonken worden maar werd er uitgeweken naar het Spectrum. De opkomst was groot en na het kennismakingsrondje konden er vragen worden gesteld en behoeftes besproken worden. Voor Gouden Dagen zijn er een paar leuke wensen ingediend die wij uiteraard gaan vervullen.

En ook “Koffie in je Moerstaal” gaan Gouden Dagen en MET Heemskerk weer oppakken. Na de Friesen en de Groningers is het nu de beurt aan de Drentenaren. Bent u geboren in Drenthe, heeft u daar gewoond en lijkt het u leuk om onder het genot van een kopje koffie met een Drentse lekkernij te kletsen met andere Drentenaren? U bent van harte welkom op woensdag 10 november van 14.00 tot 15.30 uur in het Spectrum, Lauraplein 1. Opgeven kan bij Karin Koks, MET Heemskerk, via de mail: karin.koks@metheemskerk.nl, tel.: 06-1996544 (di, wo, do) of bij Jolanda van Dam, Gouden Dagen ViVa! Zorggroep, via de mail: j.vandam@vivazorggroep.nl of tel.: 06-22913188 (ma, di, do).