Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

BLTC: Glow in the Dark

BEVERWIJK - Glow in the Dark tennis and fun op de gezellige tennisvereniging BLTC Westerhout in Beverwijk. Om 17.00 uur is men met de jongste jeugdleden gestart met het eten van pannenkoeken in het clubhuis van Westerhout, er werd geschminkt en de tennisrackets werden beplakt met neon tape. 

'Tennis and fun' bij Westerhout in Beverwijk

Vervolgens ging men de baan op. Er waren allerlei spelvormen uitgezet en dat alles in blacklight. De kinderen vonden het prachtig, tennissen in het donker. Ondertussen werd er in het clubhuis een disco ingezet compleet met dj en discolampen. De voetjes gingen van de vloer.

Om 19.30 uur was het tijd voor de oudere jeugd, zij mochten onder leiding van één van de clubtrainers de baan op, waar ze verschillende soorten spellen aangeboden kregen. Natuurlijk mocht de disco niet ontbreken. Dus nadat iedereen flink gedanst had was het helaas alweer tijd om naar huis te gaan. 

''We kunnen met zekerheid zeggen dat het een zeer geslaagde avond was en zeker voor herhaling vatbaar'', aldus Ellen Oosterwal- van Nimwegen, voorzitter van de jeugdcommissie van BLTC Westerhout.


Afbeelding