Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Crowdfunding voor shortfilm Bittersweet

HEEMSKERK - De Heemskerkse filmmaker Charles Dekker, heeft met zijn vorige film Blind Faith diverse internationale awards gewonnen en is recent een crowdfundingsactie gestart, om zijn nieuwe film BITTERSWEET te kunnen maken. In deze ‘moderne’ tijd, waarbij alles om geld lijkt te gaan, wil Charles een film maken die laat zien dat vriendschap, (voorwaardelijke) liefde en geld vaak maar moeilijk samen gaan. 

Verhaallijn 

De Noord-Hollandse Wilma (Marjolein Rietman) en Fred (Michael Sarioglu) zijn eenvoudig gelukkig, ondanks de handicap van Wilma. Ze staan altijd rood en genieten van de kleine dingen. Vriendin Claire (Brenda Goedhart) is getrouwd met de rijke zakenman Berend-Jan, die altijd ‘overwerkt’ op kantoor. Als Claire een goedkoop kringloop (Derya Driessen) kadootje koopt voor de verjaardag van Wilma, zal dit hun vriendschap op scherp zetten. Vooral als blijkt dat het kadootje meer waarde heeft dan Claire kon vermoeden.

Zal de vriendschap tussen de twee vrouwen sterk genoeg zijn? Of zal geld tussen hen in komen te staan? Je gaat het zien! Buiten de enorme hoeveelheid tijd en energie, kost het maken van een film behoorlijk wat geld. Denk aan: onkosten voor locaties, apparatuur, kleding, props, inschrijfgelden voor filmfestivals e.d. Daarom kan het team van Bittersweet jouw hulp echt heel hard gebruiken!!! Dat zou hen zoveel meer mogelijkheden bieden om er een geweldige film van te maken. 

Als je wilt helpen dit mooie project mogelijk te maken dan kun je vanaf slechts €10,- een donatie doen. Je krijgt er, naast de film, ook heel leuke kadootjes voor terug en wordt nauw betrokken bij het tot stand komen van de film. Gewoon superleuk. Ga naar: www.cinecrowd.com/bittersweet.