Met de begeleiding gezellig snoep kopen op de markt.
Met de begeleiding gezellig snoep kopen op de markt. (Foto: Aangeleverd)

Snoep kopen op de markt

BEVERWIJK/HEEMSKERK - Om even weg te zijn uit de sleur van alledag vervult Gouden Dagen wensen van ouderen en gaat met ze op stap. De dames Aardenburg en V.d. Pol uit Beverwijk wilden graag winkelen en naar de markt. Dankzij de hulp van twee vrijwilligers van Gouden Dagen zijn hun wensen in vervulling gegaan. 

Nadat ze gezellig keuvelend over de markt hadden gelopen, streken ze neer bij Bakker Leek voor een kopje koffie en een heerlijk gebakje. 

Wandelen

Bij de snoepkraam werd nog een zakje snoep gekocht, waarna ze weer naar huis wandelden. Beide dames hebben genoten van dit uitstapje en mede dankzij het mooie weer kunnen ze terugkijken op een gezellige middag.

Mevrouw Schellevis uit Beverwijk gaat deze week naar De Stut. Zij kwam daar vroeger altijd en nu na circa 14 jaar zou ze er graag nog een keer een kopje koffie willen gaan drinken. 

Volgende week

Hoe zij haar bezoek naar De Stut heeft ervaren, kunt u volgende week lezen.

De dames Stet en Martens gaan met de locatie Sint Agnes mee naar de Boet. Zij willen graag de kerstsfeer proeven in dit tuincentrum. 

Wat wilt u graag een keer doen? Uw wens kunt ook u in één van de wensbomen ophangen die op de locaties van ViVa! Zorggroep in Beverwijk en Heemskerk staan. 

Contact opnemen

Kunt u niet zelfstandig naar de locaties komen, dan kunt u ook contact opnemen met Jolanda van Dam via telefoonnr. 088-9957253 (ma, di, do) of via de mail: 

j.vandam@vivazorggroep.nl.

Afbeelding