Afbeelding
(Foto: Piet Blankendaal)

Doemee-middagen groep 8

IJMOND - Op woensdag 15 en donderdag 16 december worden op het Kennemer College mavo-havo, het paarse gebouw aan de Plesmanweg in Heemskerk, doemee-middagen gehouden voor de leerlingen van groep 8. Vanaf 14.30 uur zijn de jonge bezoekers welkom op de school, waar ze door docenten uit de brugklas worden ontvangen in een plezierige en ongedwongen sfeer.

Op Kennemer College mavo-havo

Onder het kopje #doemeemiddagen zijn er activiteiten gepland voor alle leerlingen die het leuk vinden om dingen te maken en te doen. En laat dat nou heel goed kunnen op deze school! Tijdens de #doemeemiddagen kun je van de sfeer proeven en ook laten zien wat jíj kan.

De #doemeemiddagen zijn met bedoeld als eerste actieve kennismaking met de school. Leerlingen van groep 8 die willen meedoen kunnen zich opgeven via: https://mavo.kennemercollege.nl/kom-je-langs/##doemeemiddagen Dus, zit je in groep 8 en denk je erover om volgend jaar op de mavo-havo te starten? Ga dan eens langs bij Kennemer College mavo-havo.

Volwaardige havo

Tijdens de druk bezochte informatiemarkt van 18 november j.l. werden de ouders en groep 8-ers geïnformeerd over de werkwijze en de onderwijsvisie van de school, maar ook de plannen voor het schooljaar 2022-2023 werden nader toegelicht. In dat schooljaar zal de school namelijk starten met een brede, volwaardige havo-afdeling. Voor de huidige leerlingen uit groep 8 wordt daarmee het onderwijsaanbod in de regio sterk uitgebreid. Zij kunnen kiezen welke havo het beste bij ze past en waar ze zich het beste thuis voelen.

Op woensdag 9 februari wordt op de locatie het Open Huis gehouden van 16.00 tot 20.00 uur.