Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Herinneringen ophalen met Gouden Dagen

HEEMSKERK/BEVERWIJK - Bij het vervullen van wensen worden er regelmatig herinneringen opgehaald. Dit was zeker het geval bij de wens van mevrouw Schellevis uit Beverwijk. Mevrouw Schellevis kwam vroeger heel veel in de Stut. Ze zat daar op verschillende cursussen of kwam er gewoon om een kopje koffie te drinken. Nu, na 14 jaar, wilde ze graag eens kijken hoe het er nu is.

Het personeel van de Stut was razend enthousiast over haar komst en hadden speciaal voor haar de vlag uitgehangen. Ze kreeg bloemen van de voorzitter, mocht binnen kijken bij de muziekclub en bij een vergadering. Ook kreeg ze een glossyblad aangereikt vanwege het 25-jarig bestaan van de Stut. De vrijwilligster van Gouden Dagen had voor iedereen een heerlijk gebakje bij de koffie. 

Geweldig

“De Stut vond het geweldig dat mevrouw ons uitgekozen heeft en de wens heeft uitgesproken hier nog eens koffie te drinken. Het was zichtbaar genieten voor mevrouw. Vele herinneringen kwamen boven. Ze gaf aan dat de Stut een belangrijk deel van haar leven is geweest. Ze straalt één en al positiviteit uit. Het was een feest om dit mee te maken”, aldus de voorzitter van de Stut, Simone Groot.

Nooit meer vergeten

Mevrouw Schellevis vertelde dat het een ochtend was om nooit meer te vergeten. 

De dames Stet en Martens vertrokken op 24 september met bewoners van de locatie Sint Agnes naar de Boet om alvast helemaal in de kerstsfeer te komen. 

Aangekomen in het tuincentrum genoten ze dan ook zichtbaar van alle kerstdecoraties, de swingende dieren en de kerstdorpjes. Na een gezellige lunch keerde het gezelschap weer huiswaarts. 

Wensbomen

Alle ouderen woonachtig in Heemskerk en Beverwijk kunnen hun wens in één van de wensbomen die op de locaties van ViVa! Zorggroep staan, ophangen. 

Kunt u niet zelfstandig naar de locaties komen, dan kunt u ook contact opnemen met Jolanda van Dam via telefoonnr. 088-9957253 (ma, di, do) of via de mail: j.vandam@vivazorggroep.nl. 

Doen hoor! Misschien is de volgende wens wel uw wens.

Afbeelding