Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Lekker visje eten op de Noordpier

Algemeen

IJMOND - Gouden Dagen wil ouderen een leuke dag bezorgen, een dag waar ze naar uit kunnen kijken en met plezier op terug kunnen kijken. Alle ouderen woonachtig in Heemskerk en Beverwijk kunnen een wens in één van de wensbomen die op de locaties van ViVa! Zorggroep staan, ophangen. Samen met de vrijwilligster van Gouden Dagen maken ze er een ‘gouden’ dag van.

Dankzij Gouden Dagen Beverwijk en Heemskerk

Drie bewoners uit woonzorgcentrum Elsanta van ViVa! Zorggroep wilden naar het strand en een visje eten. Woensdag 8 december vertrok het gezelschap naar de Noordpier om daar te gaan lunchen. 

Uitzicht

Met prachtig uitzicht over de zee en de pier, genoten ze van de vis, een wijntje en een kopje koffie. Maar bovenal genoten ze er van om een dagje ‘uit’ te zijn. 

De wensbomen van Gouden Dagen staan in Heemskerk op de locaties Westerheem, Sint Agnes, Waterrijck, Meerstate en Heemswijk. In Beverwijk zijn dat de locaties Elsanta, Lommerlust en Huis ter Wijck. 

Kunt u niet zelfstandig naar de locaties komen, dan kunt u ook contact opnemen met Jolanda van Dam via telefoonnr. 088-9957253 (ma, di, do) of via de mail: j.vandam@

vivazorggroep.nl. 

Doen hoor! Misschien is de volgende wens wel uw wens.