Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Een fijne kerst en een gezond 2022!

HEEMSKERK - Alweer december, het jaar is omgevlogen, wij hopen dat het voor u een mooi jaar geweest is met mooie momenten, gezelligheid en gezondheid. Volgende week heeft de raad alweer haar laatste vergadering van dit jaar, waaronder diverse bouwprojecten; de Velst; Eikenhof 2 en de ontwikkeling Tolhek/ Oud Assumburg.

Wij hebben de participatie trajecten ( de inspraak die u als betrokkene heeft) goed gevolgd en zullen op basis hiervan een goede afweging maken of de voorgestelde variant het nu moet worden, of uitgesteld of aangepast moet worden; waarbij de variant die uit de inspraak naar voren komt de basis moet zijn. Uw mening is essentieel! Liberaal Heemskerk heeft in de raad van november mede bepaald dat in het kader van duurzaamheid onderzocht wordt:

1) of er een lightrail in de regio kan komen.

2) de huis aan huis verspreiding reclamefolders e.d. op termijn iets strengere regels krijgt ( ja ja stickers).

Heeft u de prachtige kerstbomen die in de wijken gezien? De raad heeft bepaald dat er budget moet komen, onze partij ziet het belang van leuke en gezellige initiatieven in de wijk en wil dit graag ondersteunen.

Na de verkiezingen

Ook na de verkiezingen van maart 2022 zijn wij er weer namens en voor u!!!!

Dit schrijvende zien wij al dat de kerstbomen er staan, door de buurtbewoners mooi opgetuigd, waarvoor veel dank!! Liberaal Heemskerk wenst u een heel mooie gezellige kerst en een gezond 2022!


Ineke Jansen, Liberaal Heemskerk