Mensen van Lions Beverwijk, Dijkman + Carbaat Bouw, Rocking Up X-mas Heemskerk en Jan Prins.
Mensen van Lions Beverwijk, Dijkman + Carbaat Bouw, Rocking Up X-mas Heemskerk en Jan Prins. (Foto: Leo Tillmans)

Mooie donatie voor Rocking Up X-mas Heemskerk

Algemeen

BEVERWIJK/HEEMSKERK - Vincent Kobesen van de Lions Club Beverwijk en Willem Carbaat van Dijkman + Carbaat Bouw hebben woensdag 15 december de cheques aan Marleen van der Horst van de Stichting Rocking Up X-mas Heemskerk overhandigd. 

Lions Beverwijk heeft in eerste instantie een bedrag van 800 euro geschonken, maar de Bestedingscommissie van Lions Beverwijk heeft dat bedrag verdubbeld: 1600 euro. Daarop heeft Dijkman + Carbaat Bouw gereageerd om dat bedrag te verdubbelen. Dat is dus 3200 euro geworden. Het echtpaar Jan en Annemieke Prins heeft zich spontaan aangemeld om een bedrag van 400 euro te schenken aan Rocking X-mas Heemskerk. Waardoor het totaalbedrag aan de Stichting op 3600 euro komt. Een hele mooie donatie dus. 

De schenking van de cheques vond plaats bij Grand CafĂ© Laurents aan de Anthonis Verherenstraat 1 in Heemskerk. Leden van de Lions Club Beverwijk waren daarbij aanwezig. 

Stichting Rocking Up X-mas Heemskerk wil met dat bedrag een kleine tweehonderd gezinnen in de regio Heemskerk-Beverwijk dit jaar onder meer een kerstmaaltijd geven.