Op de foto staat een deel van het BOGE team Benelux tijdens een productpresentatie van onze BOGE Ecoline afgelopen jaar.
Op de foto staat een deel van het BOGE team Benelux tijdens een productpresentatie van onze BOGE Ecoline afgelopen jaar. (Foto: Aangeleverd)

Groei staat centraal bij BOGE Benelux

UITGEEST- De intensievere samenwerking tussen de vestigingen in België en Nederland heeft voor BOGE Benelux het afgelopen jaar goed uitgepakt. Ondanks dat het bedrijf, net zoals alle andere bedrijven, nog dagelijks om moet gaan met de coronaperikelen wist het tóch de hoogste omzet ooit te behalen. Door de gerealiseerde groei is zelfs het pand in Uitgeest te klein geworden en is het bedrijf haastig op zoek naar een groter pand en nieuwe medewerkers om verdere uitbreidingen te kunnen realiseren.

BOGE Nederland en België werken nauwer samen

Het afgelopen jaar zijn BOGE Nederland en België nauwer samen gaan werken, onder de naam BOGE Benelux. 

Door meer met elkaar samen te gaan werken en elkaar aan te vullen waar nodig, is het gelukt om voor beide bedrijven groei te realiseren. Groei in kennis, klanten en verkoop van de BOGE blauwe compressoren. 

Maar ook in omzet, zo heeft het bedrijf in Nederland de hoogste omzet ooit weten te behalen. Door deze mooie resultaten zal de samenwerking in het komende jaar intensiever worden en verder worden uitgebreid. 

Ontgroeid

Door de groei van het afgelopen jaar en de verwachte groei in 2022 is BOGE inmiddels het pand in Uitgeest ontgroeid. 

Het huurcontract is inmiddels opgezegd en BOGE is momenteel op zoek naar een nieuw en groter bedrijfspand in de omgeving. 

Voor de uitbreiding in de toekomst heeft BOGE ook een aantal vacatures beschikbaar gesteld. 

Groei in kennis, klanten en verkoop van de BOGE blauwe compressoren, maar ook in omzet

Zo is het bedrijf op zoek naar een monteur, administratief medewerker en een marketing & administratief medewerker. 

Erkend leerbedrijf

Ook is BOGE een erkend leerbedrijf en zijn er stageplaatsen beschikbaar voor een monteur en secretarieel medewerker. 

Door het vervullen van deze vacatures hoopt BOGE samen de Benelux van meer BOGE blauwe compressoren te voorzien en medewerkers een leuke en uitdagende werkplek te bieden waarbij voldoende ruimte is voor zelfontplooiing.