'Singles hebben het extra moeilijk in coronatijd'

HEEMSKERK - De hele dag thuis werken, je pauze voor koffie en lunch ook in je eentje, en dan ’s avonds nergens naar toe kunnen om te ontspannen. Lange dagen op jezelf aangewezen zijn, is best een uitdaging. Voor singles is de coronatijd zwaar.

Als datingcoach merkt Denise Janmaat al enige tijd dat de rek eruit is bij singles. Ze zijn zich nog meer dan anders bewust dat stellen en gezinnen de gezelligheid van elkaar hebben. Op elkaar kunnen terugvallen als de muren even op ze afkomen. Samen even dat kopje koffie tussendoor en dat praatje. De singles moeten er in hun eentje mee dealen.

Ze heeft hart voor de singles, is betrokken bij ze en begeleidt ze op heel persoonlijke wijze. ‘Ik gun ze het geluk en de liefde die ik zelf al zolang mag ervaren.’ Daarom gaat Denise op 2e Kerstdag naar kantoor om een gratis live webinar te verzorgen voor de singles die werk willen maken van het vinden van hun partner. ‘Als ik hen daarmee op het goede spoor kan zetten met veel tips en voorbeelden om van deze lockdown het meest positieve te maken omdat ze de liefde van hun leven vinden, dan ben ik daar blij mee.’

Het webinar vindt online plaats op 2e Kerstdag, 26 december 2021, van 11.00 tot 12.00 uur. Singles kunnen zich via de website (denisejanmaat.nl/gratis-kerst-webinar) gratis registreren en het webinar vanuit hun luie stoel volgen.