George Meijer bij de kaarten in de kerstboom.
George Meijer bij de kaarten in de kerstboom. (Foto: Aangeleverd)

George Meijer bedankt zijn medebewoners

BEVERWIJK - Oud-bestuurslid George Meijer woont in het complex van WoonZorg Nederland aan De Raep in Beverwijk .75 woningen zijn gerenoveerd door Bouwbedrijf Coen Hagendoorn, van half augustus tot half december dit jaar.

De uitvoerder Aart Visser en woonconsulent Esmee Kinga Schavenmaker en de medewerkers van het teamrenovatie de Schilders - Isolatie -Deuren -Glas -Zoonepanelen hebben uitstekend werk verricht. ''Daarvoor dank van de bewoners aan De Raep en Coen Hagendoorn. Ook nog dank dat al de mensen een mooi kerstpakket gekregen hebben'', aldus George. 

Kerst op complex WoonZorg vol mooie wenskaarten

Woonzorgconsulent Josepha en Caroline hebben 17 december een kerstboom naast de woning van George geplaatst; initiatiefnemer George Meijer stond bij de kerstboom en spontaan kwamen buuf Mia en Joke met veel kerstspullen aan, die in de boom werden geplaatst. 

De buren Gonny en Jan hadden nog een grote ster voor boven in de top. George heeft de kerstboom uiteindelijk vol gehangen, supermooi. 

Ingeving

Toen George een lade opruimde kwam hij zestig oude kerst- en nieuwjaarskaarten tegen. Hij kreeg een ingeving. George knipte de kaarten door en er kon zodoende een lint kaarten gehangen worden in de boom.

 George vroeg aan bewoners om er en leuke tekst op te schrijven, zodat hij ze erbij kan hangen. 

Hij hing ze daarmee met de kerst- en nieuwjaarskaarten aan de kerstboom . Bijna alle bewoners deden mee. ''Ik bedank hiermee de bewoners'', aldus George Meijer.