Het 10-jarig bestaan werd feestelijk gevierd.
Het 10-jarig bestaan werd feestelijk gevierd. (Foto: Pr)

Woonzorglocatie De Uylenburgh bestaat 10 jaar

AMSTERDAM - Op 1 maart 2011 opende woonzorglocatie De Uylenburgh haar deuren aan de Amsterdamse Lauriergracht. Tien jaar later vieren bewoners en medewerkers op gepaste wijze dit tweede lustrum.Bewoners en medewerkers troffen elkaar ‘s middags in het restaurant om de verjaardag van hun woon- en werkplek te vieren.

Zij werden verwend met taart, champagne en bloemen. Glimmende blauwe, witte en zilveren ballonnen versierden de gezamenlijke ruimtes. De kersverse locatiemanager Geertje van der Meer sprak de groep toe. Als afsluiter zongen de bewoners een zelf geschreven, toepasselijk lied over hun ‘Uyl’. Na een zeer bewogen jaar kwam deze feestelijke middag als geroepen.

Over De Uylenburgh

De Uylenburgh is een woonzorglocatie gelegen aan de Lauriergracht in Amsterdam. Het pand herbergt 37 appartementen variërend in oppervlakte van 50 tot 110 m2. Hier kunnen ouderen wonen met zorg. Op de locatie wordt dagelijks vers gekookt en een enthousiast welzijnsteam zorgt voor passende activiteiten. De heerlijke binnentuin van De Uylenburgh is in 2020 compleet gerenoveerd.

Ontdek de zorg, ontdek Domus Magnus

De Uylenburgh is onderdeel van Domus Magnus, een landelijke woonzorgorganisatie.

De Uylenburgh zoekt nieuwe collega's! Ben jij nieuwsgierig naar werken bij De Uylenburgh of een van onze andere locaties in het land? Meld je dan aan voor onze online meet&greet op woensdag 24 of vrijdag 26 maart. Stel al jouw vragen, neem een digitaal kijkje en ontdek of werken bij Domus Magnus bij jou past! Kijk op www.domusmagnus.com/ontdekdezorg voor alle informatie.